InaDance – Taman Indonesia – Kallenkote


Ontdek Indonesië in dierenpark  Taman Indonesia.

In dierenpark Taman Indonesia vind je allerlei bijzondere dieren uit Indonesie. De prachtigste tropische vogels vind je in de verschillende volières, waar de vogels los vliegen en je ze van dichtbij en actief kunt bekijken. Zo kun je de mooie kleuren van de Kitta zien, de nestjes van de rijstvogeltjes of de kapriolen van de gaailijsters. Ook kun je nog even kletsen met de Beo’s of gewoon lekker luisteren naar de mooie zangkunsten van de gevleugelde bewoners van Taman Indonesia Zoo.

Ook zijn er een aantal Indonesiche zoogdieren te bewonderen. De actieve kleinklauwotters die altijd druk zijn. Of de Loewak, een bijzonder dier wat de bonen uitpoept voor de duurste koffie ter wereld. En hoog in de bomen vind je de Binturong, die alles rustig van bovenaf bekijkt.

Daarnaast zijn er nog enkele spannende dieren te ontdekken zoals de batikspin, ratten en slangen.
De dieren in Taman Indonesia wonen in een sfeervol ingericht park, waar je ook nog veel van de Indonesische cultuur kunt opsnuiven.

Loewak kat te zien in dierenpark Taman Indonesia

Loewak kat te zien in dierenpark Taman Indonesia

( informatie: Loewaks, ook wel koffiekatten genoemd, komen in heel Indonesie voor. Ze zijn op de plantages ongewenste nachtbezoekers die snoepen van de oogst. Ook begeven ze zich bij bewoonde huizen, waar ze zich te goed doen aan ratten, muizen en het pluimvee.
Kinder weetje: Wist je dat de Loewaks de duurste koffiebonen ter wereld uitpoepen? )

Taman Indonesia organiseert regelmatig evenementen zoals pasar siang, pasar saté, pasar anak en nu ook voor het eerst een Indo Roots Fest met als doel, het samenbrengen van jonge indo’s die dezelfde passie en/of achtergrond hebben in de tropische sferen van dierenpark Taman Indonesia..met Dans en Muziek optredens, Cabaret, Talkshow en Lekkere versnaperingen!

Optredens van oa. :
* Kim Naomi Pendjol en Norman Kapoyos (zang).
* Ricky Risolles (Cabaret)
* Sayah likeur stand
* Toko Lo
* Serena (beautylab)
* Febrina Tanoewidjaja (InaDance West Javaanse dans)

 

InaDance - Taman Indonesia

InaDance – Taman Indonesia

samen de Tari Payung dansen.

InaDance – Taman Indonesia. Samen de Tari Payung dansen.

InaDance Taman Indonesia

InaDance Taman Indonesia

Voor meer informatie, kijk dan op de website van Taman Indonesia: http://www.taman-indonesia.nl/