InaDance – Ondernemers Gala – Den Haag

Ondernemers Gala Den Haag 28 maart 2015: 10de editie van het Ondernemersgala Den Haag

Onder het genot van een diner bereid door sterrenkoks, top entertainment, een charity veiling en een loterij wordt een indrukwekkend bedrag voor het goede doel bij elkaar gebracht. Dit jaar is de opbrengst van het ondernemersgala voor Unicef. Burgemeester en Wethouders zijn steeds uw gastheer tijdens deze bijzondere gala-avond. Ons doel kan alleen bereikt worden als ú ons ondersteunt. Zo zorgen wij dan samen voor een indrukwekkend resultaat én garanderen u natuurlijk een onvergetelijke avond.

Ondernemers Gala Den Haag

Ondernemers Gala Den Haag

Opening ondernemersgala

Opening Ondernemersgala door InaDance

Top entertainment

Deze editie heeft als thema Gordel van Smaragd. In samenwerking met TONG TONG Fair is er een gevarieerd entertainment programma opgesteld.

InaDance – Indonesische dans

De Indonesische dansgroep InaDance is opgericht door de zussen Febrina en Amina Tanoewidjaja. Samen met in Indonesische dans geschoolde dansers uit Nederland heeft het gezelschap naam gemaakt. InaDance treedt regelmatig op de Tong Tong Fair op met klassieke dansen uit Java en Bali. Bij de uitreiking van de Haagse Cultuurprijs 2013 aan schrijfster Yvonne Keuls danste Febriani Tanoewidjaja een dans uit Jakarta in de Betawi-stijl.

Speciaal voor het Ondernemersgala en de actie van de stad Den Haag voor Unicef, brengt InaDance een dans waarin ook kinderen participeren.

Meer informatie, zie http://welkom.inadance.nl.

InaDance - Sanggar Mirah - Rahmida Dewi Patmawati en Mirah Ayu Supriyono

InaDance – Sanggar Mirah – Rahmida Dewi Patmawati en Mirah Ayu Supriyono

Julya Lo’ko – topvocalist

Julya Lo’ko maakte in de jaren ’70 furore als frontvrouw van de funkgroep Cheyenne. Behalve funk en pop weerklinken in haar omvangrijke oeuvre haar Molukse en Sulawesische roots. Julya Lo’ko maakte o.a. moderne bewerkingen van traditioneel Indonesische muziek en krontjong, een van de vroegste vormen van wereldmuziek. Met Mathilde Santing en Astrid Seriese won Julya in 1985 het prestigieuze Knokke Festival in België. In 1986 won zijzelf de Zilveren Harp. Julya Lo’ko werkte o.a. samen met Jan Akkerman, Adje van den Berg, Erwin van Ligten, Barry Hay, Frederique Spigt, Mildred Douglas, Sandra Sahupala. In 2011 toerde zij door Nederland met Lilian Vieira en Izaline Calister.

Op dit moment speelt Julya in de theatervoorstelling KRUIT! Van theatergroep DeltaDua. Op het Tong Tong Festival 2015 zal zij tweemaal optreden.

Tijdens haar optreden op het Ondernemersgala wordt Julya Lo’ko begeleid door de gitaristen Nino Pattikawa en Arnold van Dongen (o.a. Ilse de Lange, Total Touch, Mathilde Santing).

Wieteke van Dort – singalong

Wieteke van Dort (Soerabaja) werd ‘wereldberoemd’ in Nederland met haar zang- en acteerwerk in kinderprogramma’s alsOebele, de Stratemakeropzeeshow (de Deftige Dame ) en J.J. de Bom voorheen de Kindervriend (Titia Konijn). Zij werkte o.a. samen met regisseur Frans Boelen, componist Harry Bannink en het Schrijverscollectief: Willem Wilmink, Jan Riem, Ries Moonen, Karel Eykman en Hans Dorrestijn. Met haar Late Late Lien Show liet Wieteke van Dort Nederland in de jaren ‘70 kennismaken met het Indische personage Tante Lien. Nog steeds kruipt Wieteke van Dort in de huid van deze Indische tante. De afgelopen halve eeuw was Wieteke slechts tweemaal wegens ziekte verhinderd op te treden op de Tong Tong Fair.

Op het Ondernemersgala zal Wieteke van Dort Indonesische liedjes zingen.

De avond wordt afgesloten met een spetterend optreden van:

Edsilia Rombley

Soul, R&B, Jazz, Pop. Up tempo, slow. Nederlandse theatertours of Internationale allure op het Eurovisie Songfestival. Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselde optredens op pop- en jazzpodia af met het voorprogramma van Lionel Richie en het Gelredome met Paul de Leeuw. Ze vertegenwoordigde ons land tot twee keer toe op het Eurovisie Songfestival en met haar single ‘Hemel en Aarde’ behaalde ze de vierde plaats.

In 2013 onderstreept Edsilia haar diversiteit als zij het door Tjeerd Oosterhuis geproduceerde album ‘Sweet Soul Music’ released. Het Metropole Orkest, geleidt door Grammy Award winnaar John Clayton, ondersteunt haar prachtige stem waardoor ze als geen ander de soul tot leven brengt. Afgelopen november werd The Piano Ballads van Edsilia Rombley released. Een CD met bijzondere nummers, intens & intiem gezongen en door piano begeleid. Het idee voor een CD met piano ballads ontstaat als Edsilia voor de derde keer op rij overweldigd wordt door een Top-3 notering in iTunes. Het regent positieve reacties als zij een bestaand nummer ombuigt naar een piano ballad. Bron: http://ondernemersgaladenhaag.nl/

Bron: http://ondernemersgaladenhaag.nl/

Cendrawasih

Cendrawasih

InaDance - Ondernemers Gala Den Haag

InaDance – Ondernemers Gala Den Haag

Opbrengst 10e Ondernemersgala Den Haag 192.550 Euro!!